Vergoedingen overzicht

Onderstaand vindt u een vergoedingen overzicht van de grootste zorgverzekeraars.

Staat uw verzekering er niet tussen? Bel dan de praktijk voor meer informatie. In het overzicht vindt u de naam van de zorgverzekeraar, de naam van het aanvullende pakket en het aantal behandelingen dat per jaar wordt vergoed door de verzekering.

Overzicht
Laura Kokshoorn - Vergoedingen

Sommige verzekeraars hebben naast onderstaande pakketten nog meer variaties, hiervoor kunt u kijken in de polisvoorwaarden van uw verzekering of contact opnemen met de zorgverzekeraar. Zij kunnen u vertellen hoeveel behandelingen vergoed worden.

Oefentherapie Cesar wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, het aantal behandelingen dat vergoed wordt, is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Ook zonder verwijzing van een huisarts of specialist kunt u een afspraak maken voor Oefentherapie Cesar. Tijdens de eerste afspraak wordt gekeken of de klachten behandeld kunnen worden met Oefentherapie. Meteen daarna wordt het aanvullende onderzoek gedaan. Een kort verslag van de screening wordt na overleg verstuurd naar de huisarts.

Heeft u geen aanvullende verzekering, of vallen de behandelingen buiten het aantal behandelingen dat vergoed wordt door de verzekering, dan betaalt u:

Zitting Oefentherapie Cesar €39,00
Zitting kinderoefentherapie €49,00
Intake en onderzoek na verwijzing €49,00
Screening en onderzoek €49,00
Toeslag voor Thuisbehandeling €17,50
Niet nagekomen afspraak €25,00
Volledige prijslijst
Triangle image element

Contact

Openingstijden

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 19.00. Daarnaast kunt u de praktijk ook bellen of e-mailen via onderstaande links.

Telefoonnummer

Phone icon06 3466 0628

E-mail

Email iconinfo [@] cesarhellevoetsluis.nl

Openingsdagen

Maandag van 08.00 tot 18.00
Dinsdag van 08.00 tot 18.00
Woensdag van 08.00 tot 18.00
Donderdag van 09.00 tot 15.00

Adres

Laura Kokshoorn
Woordbouwerplein 1 - 2e etage
3224 XL Hellevoetsluis

Location icon Routebeschrijving

Vestiging Cesar Hellevoetsluis